STRS DAR-T

 

O nama

      Samostalna trgovinska radnja i servis akumulatora DAR-T sa sedištem u Smederevskoj Palanci. Naše preduzeće je na domaćem tržištu akumulatora svih vrsta i namena, guma za automobilski i teretni program, ulja i maziva, antifriza i ostalih tečnosti za automobile i radne mašine kao i kompletnog programa za solarno snabdevanje električnom energijom od 2010. godine, i u ovih šest godina smo stekli poverenje više domaćih i inostranih preduzeća, o čemu najpre svedoči rast preduzeća po prometu i otvaranje novog prodajnog objekta u Velikoj Plani 2014. godine. .

STRS DAR-T

STRS "DAR-T"

Želim da Vam predstavim naše proizvode koji Vam mogu pomoći u odabiru  kvalitetnog proizvoda uz pouzdan kvalitet i savet koji možete u svako doba dobiti od nas.

Naš glavni artikal jesu akumulatori svih namena (starter za startovanje vozila, stacionarni za snabdevanje strujom radnih mašina, mašina za pranje podova, alarmnih uređaja, rasvete, invalidskih kolica i drugih uređaja, trakcionih za viljuskare i radne mašine, teretnih hevy duty akumulatora najsavremenijih tehnologija), a uz njih nudimo i ulja za putnička vozila i teretni program, antifriz g11 i g12, delove za vozila, rashladne i druge tečnosti, sijalice, brisače, kao i program za solarnu proizvodnju energije od hoby programa za vikendice pa do elektrana snage od 2 Megavata. Takođe,  bavimo se i otkupom polovnih akumulatora olovnog tipa.

Posebno želim da Vam skrenem pažnju na sve modele akumulatora za putnički program od ukupno 21 proizvođača na našem tržištu a koji su jedinstveni po više karakteristika: od klasičnih akumulatora za manje zahtevna vozila (bez elektronike) do najsavremenijih akumulatora za vozila sa start-stop 2 tehnologijom.

Do kraja ovog meseca više modela, uključujući i gore spomenute, su na specijalnoj akciji koja uključuje i popust na ugradnju i dodatni pregled punjenja alternatora i utroška struje alnasera i drugih potrošača. Raspoloženi smo za kvalitetnu komunikaciju sa Vama, kako bismo na najbolji način pomogli odgovarajućim kvalitetom uz veoma pristupačne cene, pa vam predlažemo i mogućnost da vaši zaposleni iz svih službi mogu nabavljati sve iz našeg prodajnog programa na 3 rate preko platnog spiska kao i solarnu opremu na 6 i više rata.

       Otvorili smo novu radnju u Beogradu!
                    Naselje Braće Jerković, Darvinova 19A.

STRS DAR-T

 

office@dar-t.rs       sedište firme
servis@dar-t.rs       servis
solar@dar-t.rs        solarni panel i oprema
narucivanje@dar-t.rs preko interneta
Kontakt informacije

       STRS : „DAR-T“
Mike Golubovica 4 – Smederevska Palanka (sedište kompanije)

Predrag Torbica pr. Vl.

Miloša Velikog 156 – Velika Plana (prodavnica-servis br.2)

Snežana Vuković vl.

Beograd

Naselje Braće Jerković, Darvinova 19A. Voždovac

Telefoni:
026-341-621 Smederevska Palanka
026-514-209 Velika Plana
Tal/Fax. 026 341 621
Mob.tel.
069 677 113 Smederevska Palanka
069 677 115 Velika Plana